Jídelníček na týden 18.–22. 3. 2024
den | přesnídávka | oběd | svačina |
---|---|---|---|
pondělí | chléb s máslem a strouhanou goudou, zeleninový talíř, cerea nápoj/čaj – 1,7 | polévka selská, rybí filé na másle a bylinkách, bramborová kaše, červená řepa – 1,4,7,9 | vanilkový puding s piškoty, ovocný talíř – 1,3,7 |
úterý | kobliha s ovocnou náplní, ovocný talíř, granko/sirup – 1,3,7 | polévka česneková, vepřové maso na žampionech, dušená rýže – 1,3,7 | žitovec, žervé, zeleninový talíř – 1,7 |
středa | obložený chléb ve vajíčku, zeleninový talíř, čaj/mléko – 1,3,7 | polévka pórková, těstovinový salát s kuřecím masem, ovoce – 1,7 | jahodový jogurt, rohlík, ovocný talíř – 1,7 |
čtvrtek | cornflakes s mlékem, ovocný talíř, Ovocínek – 1,5,6,7,8 | vývar s játrovými knedlíčky, hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík – 1,3,7 | podmáslový chléb, pórková pomazánka, zeleninový talíř – 1,7 |
pátek | slunečnicový chléb, pomazánka z ryb v tomatě, zeleninový talíř, melta/čaj – 1,4,7 | polévka z červené čočky, sýrové placičky, brambory, jarní zeleninový salátek – 1,3,7,9 | tousťáček s medovým máslem, ovocný talíř – 1,3,7 |
Změny vyhrazeny.
Pitný režim: voda, voda s citrónem, bylinkové a ovocné čaje, sirupy, džusy, mošt.
K přesnídávkám a svačinám je zařazováno mléko.
Jídla pro nás připravují Zdeňka Drábková a Jana Klimová.
slaná svačina, zelenina |
bezmasé hlavní jídlo |
sladké hlavní jídlo, sladká svačina, ovoce |
masité hlavní jídlo |
rybí hlavní jídlo |
Denně čerstvá zelenina a ovoce. Pomazánky čerstvé (domácí).