Základní škola a Mateřská škola Radostice
Škola rodinného typu – rozšířená výuka anglického jazyka – zaměření na zdravý životní styl

Jídelníček na týden 18.–22. 3. 2024

den přesnídávka oběd svačina
pondělí chléb s máslem a strouhanou goudou, zeleninový talíř, cerea nápoj/čaj – 1,7 polévka selská, rybí filé na másle a bylinkách, bramborová kaše, červená řepa – 1,4,7,9 vanilkový puding s piškoty, ovocný talíř – 1,3,7
úterý kobliha s ovocnou náplní, ovocný talíř, granko/sirup – 1,3,7 polévka česneková, vepřové maso na žampionech, dušená rýže – 1,3,7 žitovec, žervé, zeleninový talíř – 1,7
středa obložený chléb ve vajíčku, zeleninový talíř, čaj/mléko – 1,3,7 polévka pórková, těstovinový salát s kuřecím masem, ovoce – 1,7 jahodový jogurt, rohlík, ovocný talíř – 1,7
čtvrtek cornflakes s mlékem, ovocný talíř, Ovocínek – 1,5,6,7,8 vývar s játrovými knedlíčky, hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík – 1,3,7 podmáslový chléb, pórková pomazánka, zeleninový talíř – 1,7
pátek slunečnicový chléb, pomazánka z ryb v tomatě, zeleninový talíř, melta/čaj – 1,4,7 polévka z červené čočky, sýrové placičky, brambory, jarní zeleninový salátek – 1,3,7,9 tousťáček s medovým máslem, ovocný talíř – 1,3,7

Změny vyhrazeny.

Pitný režim: voda, voda s citrónem, bylinkové a ovocné čaje, sirupy, džusy, mošt.
K přesnídávkám a svačinám je zařazováno mléko.

Jídla pro nás připravují Zdeňka Drábková a Jana Klimová.


slaná svačina, zelenina

bezmasé hlavní jídlo

sladké hlavní jídlo, sladká svačina, ovoce

masité hlavní jídlo

rybí hlavní jídlo


Denně čerstvá zelenina a ovoce. Pomazánky čerstvé (domácí).

Seznam alergenů

           
Jihomoravský kraj  MAS Bobrava   Rodiče vítáni

MODERNIZACE ŠKOLNÍ KUCHYNĚ ZŠ A MŠ RADOSTICE

publikační systém: Synetix
©2018-2024 Základní škola a Mateřská škola Radostice