Základní škola a Mateřská škola Radostice
Škola rodinného typu – rozšířená výuka anglického jazyka – zaměření na zdravý životní styl

Jídelníček na týden 4.–8. 12. 2023

den přesnídávka oběd svačina
pondělí žitovec s pomazánkovým máslem, zeleninový talíř, caro nápoj/sirup – 1,7 polévka cibulová, treska na bylinkách, bramborová kaše, červená řepa – 1,4,7 cornflakes s mlékem, ovocný talíř – 1,5,6,7,8
úterý vánočka (s máslem), ovocný talíř, čaj/mléko – 1,3,7 polévka z vaječné jíšky, rajská omáčka, domácí sekaná, těstoviny, mikulášské překvapení – 1,3,7 velatický chléb, celerová pomazánka, zeleninový talíř – 1,7,9
středa čechyňský chléb, tvarohová pomazánka s jarní cibulkou, zeleninový talíř, Tykvík/mléko – 1,7,11 polévka fazolová s bramborem, pečené kuřecí stehno, rýže, mrkvový salát – 1,7 domácí péřová buchta, ovocný talíř, frapko banán – 1,3,7
čtvrtek podmáslový chléb, rybí pomazánka, zeleninový talíř, čaj/mléko – 1,3,4,7 polévka frankfurtská, bramborové šišky s mákem a povidly – 1,3,7 rohlík s lučinou, zeleninový talíř – 1,7
pátek vanilkový termix, ovocný talíř, džus/mléko – 7 polévka pórková, vepřové nudličky na kmíně, brambory, salát z čínského zelí – 1,7 kmínový chléb s máslem a šunkou, zeleninový talíř – 1,7

Změny vyhrazeny.

Pitný režim: voda, voda s citrónem, bylinkové a ovocné čaje, sirupy, džusy, mošt.
K přesnídávkám a svačinám je zařazováno mléko.

Jídla pro nás připravují Zdeňka Drábková a Jana Klimová.


slaná svačina, zelenina

bezmasé hlavní jídlo

sladké hlavní jídlo, sladká svačina, ovoce

masité hlavní jídlo

rybí hlavní jídlo


Denně čerstvá zelenina a ovoce. Pomazánky čerstvé (domácí).

Seznam alergenů

           
Jihomoravský kraj  MAS Bobrava   Rodiče vítáni

MODERNIZACE ŠKOLNÍ KUCHYNĚ ZŠ A MŠ RADOSTICE

publikační systém: Synetix
©2018-2023 Základní škola a Mateřská škola Radostice